Dagarna i BB

Efter att kommit in i rytmen och vänt rätt på dygnet känns vistelsen i Arlington lättare än anat. Folk trillar in med jämnan och snart är vi fullt manskap även inkluderat "utlänningarna", även kallat Amerikanarna.


 - - - - -

Flytt och städdag från 306 till 706 där utsikten är märkbart bättre och luften renare.

"Det är ensamt på toppen men det är jävligt vacker utsikt"


 - - - - -

Scho haar den tyysckha roomien anländt. Prooblemet er baara att han inte praatar scho tyschkt. Kaanske gillar han ein elche?


 - - - - -

Fruktansvärt drygt att inte ha Internet och TV men nästa vecka då jävlar väntar det och internship, jippi kay yey.

 - - - - -


Dag tre i BB


 - - - - -


Nu har alla roomies anlänt och sängplatserna är nu valda. Som väntat fick moi det stora rummet även om dilemmat den här gången stod mellan vilken av de två sängarna som det skulle bli. Konservativ som man är så blev det motsvarande samma säng som i exakt 4 våningar-under-mig-sovrummet (min gamla) hade.

 - - - - -


 Första gympasset för den här vistelsen idag, uppfriskande. Väntar bara på att en jäkla träningsvärk kommer imorgon nu också...

 - - - - -


En Ohioboy och en Texasboy, förmodligen en republikan och den andra är demokrat så det kan helt klart bli intressant eftersom de båda är engagerade och ska ha internship inom politiken.

 - - - - -


Sköna citat har kommit från amerikanarna som kan få en att vika sig av skratt:


"My room looks like fucking eastern Germany" när han beskrev hur för jävligt och stökigt rummet var. Det roliga i detta var att hans rumskamrat är från Tyskland.


"I'm Jewish so don't piss off the German guy, I don't want to come out of the sprinklers".

 - - - - -


Dag fyra i BB


 - - - - -


Internet i lägenheten på söndag blir ljuvligt. Känner sig aningen avskärmad utan den tillgången.

 - - - - -


Det visade sig att Texasboyen inte var republikan, så där sjönk skeppet med förhoppningsbesättningen om ev. debatter.

 - - - - -


Tokigt snöfall idag, och en som hade hoppats på att vinterns dagar varit räknade och att vinterskorna bara skulle vara ett onödigt tilltag. Men nu verkar det inte bli så, så istället ska jag nu springa ut och göra snöänglar.

 - - - - -


En annan intressant detalj är att de alla är intresserade av fotboll så det blir kanske till att kalla det football och inte soccer.

 - - - - -


Har hunnit gå igenom det amerikanska skolsystemet, hur Texas gått från mexikanskt - eget land - amerikansk delstat, hur USA kommer att se ut om 150 år, collegegrupperingar och andra väldigt smaskiga ämnen.

 - - - - -


Dag fem i BB till nu


 

Fredagen blev en informationsdag med jänkarna och vi pratade stundande internship. Senare på kvällen bar det av till T.G.I. Friday och en trerätters blev det sportbaren i Arlington innan det avslutningsvis blev den Eritreanska restaurangen med Eritreansk öl och vattenpipa.

 - - - - -

Fest igår, vilket behövdes efter att ha behövt utstå ett gäng fuskare på monopol tidigare på kvällen. Blir till att gå tillbaka och öva på beer pong, annars trevliga avslutande diskussioner innan det blev sänggång vid 5.30

 - - - - -

Har Internet nu, sååååå underbart!!!!!!

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0