Super Fucking Duper Sunday

Efter alla dessa Super dagar så väntar ett söndag som jag tror blir väldigt super faktiskt. Idag vann i alla fall Obama tre delstater och kampen verkar ju bli tämligen jämn mellan demokraterna. Det är nog dags att min på förhand favorit Ron Paul lämnar in dok. och drar sig tillbaka för det här valet. Det var intressant att höra hur några republikaner gått och röstat på Obama i dagarna (primärvalet) av den enkla anledningen att Hillary helt enket inte får bli representant...

 - - - - -

Intressant att man väjler att omplacera och ge den offensica coachen Jim Zorn erbjudandet som framtida Head Coach. Trodde inte det skulle bli alternativet "kunskap inom föreningen" men nu blev det i alla fall Mr. Zorn som tar över och får börja mixtra till en bättre trupp och prestation än årets. Kan nog bli intressant med en offensiv coach tror jag ändå. Dom har nog ändå nått att bygga på för framtiden. Eli M. var ju inte så framgångsrik i början i NYG men det gick bra, likadant tror jag det gäller Jason C.

  - - - - -

Helt klart intressant med dagens vistelse på Arlington Cemetery, helt gaalet stor kyrkogård!!!

Citatet togs från en av stenarna:

"...I heard the voice of the Lord , saying, "Whom shall I send and who will go for us?" Then said I, 'Here am I. Send me' "

- Isaia 6:8

                                                                          

 - - - - -

Imorgon väntar det kinesiska firandet av deras nyår i Chinatown. Hoppas på några drakar som springer amok på gatorna och andra karnevalliknande företeelser. Återstår att se vad de kommer att ha att erbjuda. 

 - - - - -

Take care and may God bless you all

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0