Cred till Kina

Första helgen och galet skönt att få spendera den med mitt baggage som kom igår, jippi kay yeay. Ska ta och bestiga berget idag och få lite sol samtidigt så har man fått sig lite motion, sol och tydligen en jäkligt fin utsikt över hela San Diego också.

 - - - - -

Man märker verkligen att man är tillbaka i USA och hur sportmedierna skiljer sig och har olika fokus jämfört med svenska. Nog för att det snackas mycket om OS men när jag gick igenom dom två svenska kvällstidningarna stod det inget om övergången från Green Bay till NY Jets i Brett Favre. Det är som att Ryan Giggs skulle gå till typ West Ham, killen har lirat hela sitt (15 år) i G.B. och blir nu tradad. Har ett skönt citat från en brud från Wisconsin om Football och Favre:

"Football in Wisconsin is religion and Brett Favre is God"

 - - - - -

På tal om OS så får jag nog ta och medge att det var en av dom fräckaste och grymmaste invigningarna alla kategorier alla tider, WOW. Damn vad det måste tagit tid att få alla 15000 att göra allt så grymt, nä det var outstanding.

 - - - - -

Blir en bio i afton igen, nu med hela familjen med dess yngste också. Hellboy står på agendan och tydligen är det tal om en drive in, hoppas bara man inte sitter i bilen, men varför skulle då detta skilja sig från en vanlig? Jaja, återstår att se.

 - - - - -

Blivit jäklit sugen att börja kika på "Brothers and Sisters" igen, var nog för ungefär ett år sedan jag kollade på den serien första gången men nu jävlar är suget tillbaka. Kul med intriger om familjeföretaget och dotterns konservativa politiska inriktning och nu även karriär.

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0