The beginning of something good

Första dagen för Orientation och jättekul information om diverse pluggprylar. Fick se skolområdet även om höjdpunkten för dagen var faciliteterna som sportcentrat har. Det var inga km2 med enbart gym, men många km2 som dom förfogade över med många bassänger, spinning, dans, yoga, gym, bowling, basket, klätterväggar, fotboll, football, squash, tennis m.m. m.m

 - - - - -

Förbaskat tråkigt att OS redan är över, blir så mycket tråkigare att kika på tv då. Satt och funderade på dom olika incidenterna både med Ara som trotsade internationella förbundet och pratade om korruption och hela svenska folket älskade det. Men sen några dagar senare vänder vi ryggen och förkastar när kubanska taiboxaren/kickboxaren också bryter mot regelverket. Nog för att han gick över gränsen på ett annat sätt men känns lite smått hycklireaktigt.

 - - - - -

Intressant vecka politiskt och jag kan ju inte annat än undra var McCain hittat sin vicepresident nånstans alltså. Nog för att hon är guvernör från alaska och en ung kvinna, bara det är ju lite spännande i sig. Men att hon blivit tvåa i miss alaska, kör snöskoter, flyger, jagar älg, har ständigt medlemskap i NRA, fem ungar m.m

 - - - - -

Underbar reklam AIK kört med inför göteborgsmatchen. Ännu ett bevis på att "alla heter glenn i göteborg" :)
http://www.svenskafans.com/fantv/clip.asp?id=6467

 - - - - -

Precis som i filmerna stod ett gäng ungdomar vid sina bord för att propagera för olika saker idag på skolan. Vi hittade tre bord, ett Obamabord, ett McCainbord och sista Katolikbordet. Katolikerna hade lite sköna t-shirtar med trycket "Go Roman" och under i parantes (catholic)

 - - - - -

I helgen börjar det hela USA väntat på så länge, Footballsäsongen drar igång med College Football på lördan och NFL på söndan. Härligt drag lär det bli, hade varit kul att dra på skollagets match på lördan, speciellt eftersom skolan i sig har 35-40 000 studenter, jeejoo.

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0