En bit in...

Har man varit här ett tag, ingen aning hur länge faktiskt, orkar inte tänka efter. Men det är sjuuuukt gött väder där man nästan måste ha shorts varje dag för att överleva.

 - - - - -

Tungt att vara exilgnagare i tider som dessa nu när Gnaget verkar ha blandat sig i striden på allvar. Speciellt när man inte har 100% internet utan det bara funkar lite när det känner för det.

 - - - - -

Det har varit så varmt att bussarna kör folk gratis för att få bort folk från gatorna. Det är min förlorade svenska skitsommar, skönt att innan och efter plugget kunna lägga sig på takvåningen och steka.

 - - - - -

Synd att Wilton såldes, men förhoppningsvis gjorde AIK en god affär där man fick betydligt mycket mer än vad man köpte honom för.

 - - - - -

Man blir ju förbannad på förbaskade bolaget comcast som är hur jävla dryga som helst. Har man bokat tid för att få kabeltv och internet wireless installerat så ska de självklart lyckas med att sjabbla till det. Tv kunde vi se men gällande internet så var det andra bullar, inget wireless utan nått jävla modem så man får sitta med en jävla sladd som dessutom inte alltid funkar. Men efter några timmar i kö så fixade vi äntligen en tid att få det fixat, så nästa vecka...

 - - - - -

Fest ikväll, en av jänkarna fyller år så låt de nu hoppas på att dom bjuder på fler sköna lärorika "lekar" med alkohol inblandat :)

Kommentarer
Postat av: O

Bukarest - Elfsborg 1-2, ljuuvligt!=)
Jag tror AIK sålde bort guldet i och med Wilton, de har ju sett sjukt heta ut tidigare.

2007-09-20 @ 23:14:02
URL: http://theparfois.blogg.se
Postat av: CCJJ

Guldet hamnar i gävle!

2007-09-21 @ 01:15:47
Postat av: Spjuth

Guldet hamnar i Solna!

2007-09-21 @ 03:16:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0