Redskins Wildcard!!!

I skrivande stund leder Redskins hemma mot Cowboys med 13 mot 3 och kniper då med andra ord wildcardet som står på spel. Cowboys må vara klara men de ha ställt upp med ett bra lag och har själva sumpat chanserna för att "hänga" med mer i matchen. Första halvlek är avklarad och tredje quartern kommer snart.


Stort att se att även Cowboys bär Sean Talors siffra 21 på baksidan av hjälmen.

Kommit in bra i matchen med en pizza, åbro och chips. Hela kostcirkeln med andra ord.

Imorgon väntar inköp inför den spännande nyårsafton. Första nyåret jag någonsin firar mellan 2007 och 2008, kan bli något nytt och något spännande. Lite god mat och skumpa så blir det prima.

 - - - - -

Kikade på I Am Legend innehållande Will Smith om ett virus som tar kol på alla människor förutom de som är imuna vill säga. Detta är då Will Smith som ensam, eller med sin hund, lever i New York och utför alla de där sysslorna man kan tänkas göra som ensamstående. Han hyr film, en i taget självfallet, sår på gator och torg, spelar golf på militärflygplan etc. Väl på natten så kommer de människor fram som varit imuna men ändå drabbats, monster med andra ord. Will Smith är underbart komisk på ett balanserat sätt, däremot var den bara 1½ timme och kunde utan tvekan utökats med timmen till, men 3½ Spjut slutar den på.

 - - - - -

New Orleans förlorade och kommer därför inte vara en fara för att sno wildcardet för Redskins.
Snart dags för matchen igen...

 - - - - -

Take care and may God bless you all


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0